Referenties rondleiding Maastricht Aachen Airport

12/09/2019,

Beste meneer Habets, beste medewerkers Maastricht Aachen Airport,

Het was voor ons weer een fantastische ervaring; De rondleiding op het vliegveld. Volgens schooljaar hopen wij er weer te zijn.

Heel hartelijk bedankt!

Namens alle leerlingen van groep 6,

Marie-Jose Oosterbosch

 


09/07/2019

Beste Ad,

Dank namens het team en de kinderen dat jullie deze excursie bij Maastricht Achen Airport voor ons hebben willen organiseren. Wij vinden dat het programma bijzonder goed in elkaar zit  en we hopen dat we in de toekomst dit nog vaker kunnen doen.

De excursie naar de luchthaven was TOP. Alles net echt: inchecken, boardingcards, security, fouilleren, bagagecontrole, wachten (!), en ook echt met zijn allen het vliegtuig in ( een Fokker 100). Alle leerlingen waanden zich echt voor eventjes de piloot. Een voor een zaten ze aan het stuur. We hebben een rondrit over het terrein gehad, de hangars gezien, het paardenhotel en
de werkplaatsen voor groot onderhoud. Tot slot was er nog een demonstratie van deluchthavenbrandweer en mocht iedereen ook zelf even spuiten.

Dorien Stals,

Sooool 10-14

Foto met toestemming ouders gepubliceerd


Beste Team Luchthaven Maastricht,

Wat hebben we genoten van de rondleiding op het vliegveld. Het was in een woord geweldig!

 

De kinderen, maar zeker ook de volwassenen, hebben hun ogen uitgekeken. Namens iedereen uit groep 6 wil ik jullie nog eens van harte bedanken. Misschien tot volgend jaar?

 

Met vriendelijke groet,

 

Kindcentrum Amby

Groep 6M

Foto met toestemming ouders gepubliceerd


Beste Mensen,

 

Onze jaarlijkse donateursdag, dit jaar gehouden op Maastricht Aachen Airport was geweldig, mede door uw vakkundige gidsen. Een echte aanrader. We hebben er van genoten!

 

Bart

Het Limburgs Bus Museum


Het was weer geweldig. Wij allemaal hebben genoten. Wat een vriendelijke mensen, wat een warm welkom! Bedankt, bedankt, bedankt. Namens alle leerlingen en begeleiders,

 

MJ Oostebosch


Met een groep jonge ondernemers het vliegveld bezocht, een aanrader voor iedereen! Ook voor mensen / groepen met een zakelijke achtergrond een aanrader. De gidsen konden ons alles vertellen, ook vragen over de cijfers.  Hierdoor begrijpen we des te meer hoe belangrijk dit vliegtuig is voor de regio Zuid-Limburg!

 

Roelant van der Meer